Werkveld

Wij kunnen veel betekenen voor starters, ZZP'ers en MKB'ers.

Klein, maar beter.
Als klein kantoor richten wij ons op kleine ondernemingen. We zijn voornamelijk geschikt voor starters, ZZP'ers en MKB'ers gelegen in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We zijn er voor ondernemingen, die dezelfde passie hebben voor hun vak als wij voor die van ons. We zijn er voor ondernemingen die hun financiën op orde willen hebben, maar niet de tijd of expertise hebben om dit zelf te doen en daarnaast niet te veel geld willen besteden aan een boekhouder. We kunnen een verlengstuk zijn van uw onderneming die u begeleid bij het groeien van uw bedrijf. U groeit, wij groeien met u mee.
Onze visie.
Er wordt vaak gezegd dat boekhouders stoffig en stijf zijn. Daar zijn wij het mee eens en proberen daarin juist anders te zijn. We proberen om mee te gaan met ontwikkelingen en onszelf continu te verbeteren. U verdient duidelijkheid, persoonlijk contact en de laagste tarieven. U verdient het allerbeste en wij zijn bereid u dat te geven. Uw tevredenheid en de groei van uw onderneming is onze passie voor het vak en is de reden waarom we dit doen, niet omdat we gewoon goed zijn met cijfers.
Dennis
Plat
Laat ik eens iets over mezelf vertellen. Mijn naam is Dennis Plat en ben de oprichter van Plat-administraties. Ik studeer Accountancy en vind dit zo leuk dat ik een administratiekantoor ben begonnen. Nu denkt u natuurlijk 'Wie laat zijn boekhouding nou doen door iemand die nog Accountacy studeert?' De opleiding Accountancy gaat mij echter erg gemakkelijk af, waardoor ik boekhouden al vrij snel eigen heb gemaakt. Daarnaast hebben de meeste boekhouders alleen maar een MBO-opleiding gehad die niet zo diep ingaat op belangrijke zaken als uitgebreide boekhoudingen, bestuurlijke informatievoorzieningen en uitgebreide belastingzaken. Ook word ik ondersteund door mijn beide ouders, die al jaren een administratiekantoor hebben. Op die manier kunnen wij uitgebreide kennis en vaardigheden bieden voor een zeer laag tarief. De boekhouding is iets dat goed moet gebeuren en daar kunt u 100% van op aan.